آموزش و فناوری

دانشمندان پوشش نچسب فوق دافع برای آشپزی ایمن‌تر در خانه ایجاد کردند

به گزارش الفبای رشد به نقل از فرهنگ آفرینان، تفلون و سایر PFAS (مواد پرفلوروآلکیل و پلی‌فلوروآلکیل) مدت‌هاست که برای ساخت ظروف پخت‌وپز، بسته‌بندی و پارچه‌های مقاوم در برابر آب و چربی مورد استفاده قرار می‌گیرند. اما این «مواد شیمیایی همیشگی» در طبیعت تجزیه نمی‌شوند و تمایل به تجمع در بدن انسان دارند و خطرات جدی برای سلامتی و محیط زیست ایجاد می‌کنند.

اکنون، محققان دانشگاه تورنتو یک جایگزین امیدوارکننده ایجاد کرده‌اند که عملکرد بالایی را با ریسک بسیار کمتر ارائه می‌دهد.

پوشش جدید آنها به همان اندازه مواد نچسب استاندارد، آب و روغن را دفع می‌کند، اما تنها حاوی مقادیر بسیار کمی از کم‌ضررترین نوع PFAS است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا